Doing Goods

Doing Goods

Wilt u een originele en persoonlijke draai geven aan uw interieur? Verrijk de uitstraling van uw woning met de prachtige woonaccessoires van het merk Doing Goods. Alle producten van Doing Goods zijn handgemaakt en hebben een unieke uitstraling. Veel van deze woonaccessoires vindt u in onze cadeauwinkel in Eindhoven. Bij Wanted By DaS kunt u terecht voor prachtige accessoires voor uw huis en voor uw alledaagse outfits. 

Volledig handgemaakte woonaccessoires van Doing Goods

De woonaccessoires van Doing Goods zijn volledig handgemaakt. Veel ambachtslieden werken dagelijks aan hun producten. Doing Goods is gevestigd in India en biedt zijn ambachtslieden een veilige en comfortabele werkplek. Het is ontstaan uit een liefde voor de ambachtelijke werkzaamheden in India. Door een product van dit merk te kopen, draagt u bij aan de verspreiding van geluk en hoop naar andere mensen. Uw woning wordt dus niet alleen mooier door een accessoire van Doing Goods, maar ieder product brengt een uniek en een eigen verhaal met zich mee.


Doing Goods
Doing Goods
Doing Goods

Unieke producten van hoge kwaliteit 

 Doordat alle woonaccessoires van Doing Goods met de hand gemaakt zijn, verschillen alle items van elkaar. Er is geen perfecte standaard voor de producten. Wél zijn alle producten van hoge kwaliteit en met liefde en geduld voor het ambacht ontworpen en gemaakt. Iedere accessoire heeft een unieke inspiratie als grondslag. Ieder item geeft deze inspiratie op een unieke manier weer door de eigen uitstraling van iedere accessoire. De inspiratie komt uit unieke vondsten van over de hele wereld en opvallende vintage treasures. Hierop is de collectie vrolijke dierenkleden gebaseerd. Maar ook de producten met messing, textiel en andere producten bieden u een authentieke sfeer in uw woning. Ervaar zelf hoe de producten verschillen en bekijk het huidige assortiment bij Wanted By DaS in Eindhoven. 

Doing Goods

Doing Goods en andere merken bij Wanted By DaS

Door de unieke eigenschappen van de producten, past het merk Doing Goods uitstekend in onze winkel in Eindhoven. We hebben veel handgemaakte producten in ons assortiment. Zo hebben we een ruime selectie aan handgemaakte sieraden van ons eigen merk: Wanted By DaS. Daarnaast hebben we ook prachtig linnen van Libeco, tassen van Campomaggi en unieke hoeden van Old Habits Die Hard. Bij ons vindt u altijd wel een geschikt cadeau of een nieuwe toevoeging voor uw interieur of garderobe. Kom gerust eens langs in onze winkel om ons aanbod te bekijken of bekijk het assortiment in onze webshop.