Old Habits Die Hard

Old Habits Die Hard 

Bent u op zoek naar unieke hoeden, sieraden of prachtige woonaccessoires? Bij Wanted By DaS hebben we prachtige hoeden en accessoires van het fashion label Old Habits Die Hard. Kies voor een echt handgemaakt accessoire met een prachtige hoed. Bent u op zoek naar een andere accessoire, sieraden of woonaccessoires? Dan kunt u deze ook vinden in onze cadeauwinkel in Eindhoven

Unieke hoeden van Old Habits Die Hard

 De hoeden van Old Habits Die Hard zijn stuk voor stuk uniek, maar gemakkelijk aan iedere stijl toe te voegen. Het label staat voor innovativiteit en draagbaarheid. Hiermee bedoelen ze dat ze constant nieuwe modellen ontwerpen en unieke hoeden produceren. Zo is er voor iedereen wat wils en kunt u een passende hoed vinden van dit merk, ongeacht uw stijl. Daarnaast is iedere hoed ontworpen om dagelijks gedragen te worden. Het overgrote deel van de hoeden is gemaakt om bij uw alledaagse outfits te dragen. Of u nu een dag naar het strand gaat of gewoon naar werk, bij Wanted By DaS hebben we hoeden en andere accessoires die perfect bij uw look passen. 


Old Habits Die Hard
Old Habits Die Hard
Old Habits Die Hard

Draagbare en functionele hoeden van Old Habits Die Hard 

De innovativiteit en draagbaarheid van de hoeden van Old Habits Die Hard ziet u terug in de variatie aan producten. Bij Wanted By DaS hebben we ook een ruime selectie aan accessoires van dit merk. Zo hebben we niet alleen hoeden, maar ook flat caps en bandana‚Äôs. Daarnaast hebben we verschillende kleuren en diverse modellen beschikbaar.  Bovendien zijn alle hoeden net iets anders afgewerkt in de details. Bij ons vindt u dus echt een unieke hoed van Old Habits Die Hard. Naast het design waar het Amsterdamse fashion label veel waarde aan hecht, is de functionaliteit van de hoeden ook hoog. Wanneer u de hoeden van dit merk draagt, zult u ze ongetwijfeld comfortabel en handig in gebruik vinden. 

Shop hoeden en andere accessoires bij Wanted By DaS! 

 De grote variatie in de accessoires van Old Habits Die Hard bieden u de mogelijkheid om altijd een geschikte hoed in onze winkel te vinden. Naast hoeden hebben we ook handgemaakte sieraden van ons eigen merk: Wanted By DaS. Bovendien hebben we ook prachtig linnen van het merk Libeco en tassen van het merk Campomaggi. Bent u op zoek naar woonaccessoires? Bekijk dan onze selectie aan producten van Doing Goods. Bekijk al deze producten en merken in onze winkel in Eindhoven!