Gemstone Bracelet Lapis Lazuli Amethist Apatiet

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 2 - 5 Werkdagen

Wanted by DaS armband gemaakt van 8 mm facet geslepen 
Lapis Lazuli, Amethist en Apatiet
De armband is elastisch voor een fijn draag comfort.
De gouden kralen zijn gemaakt van RVS. 

Lapis lazuli is een steen van wijsheid, verlichting en inzicht. Het maakt het hoofd helder en heeft een positieve werking op het geheugen, intellectuele vaardigheden en de opname en verwerking van informatie. De steen stimuleert zelfinzicht, harmonieuze relaties en vriendschappen en vermindert eenzaamheid.
Sterrenbeeld Boogschutter.

Apatiet stimuleert communicatie en zelfexpressie en bevordert geestelijke, lichamelijk en spirituele groei en ontwikkeling. Het maakt open, sociaal, extravert, levendig en werkt motiverend en activerend. Hiermee gaat het apathie, uitputting, lusteloosheid, agressie, zorgen en prikkelbaarheid tegen.
Sterrenbeeld Waterman, Tweeling en Weegschaal.

Amethist is een kwartssoort. Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt.
Sterrenbeeld Vissen.EDELSTENEN

De werking van edelstenen; wat kunnen ze voor je betekenen?

Edelstenen komen steeds meer voor in ons dagelijks leven. Je ziet tegenwoordig aardig wat mensen op social media (en misschien ook wel in je directe omgeving) met de kleurrijke stenen aan de slag gaan. Maar naast dat ze er vaak prachtig uitzien en onmisbaar als woonaccessoire zijn, hebben ze ook een bepaalde uitwerking op je. 

Een edelsteen bestaat meestal uit 2 of 3 mineralen, stoffen die natuurlijk in de aarde voorkomen en kunnen zorgen voor de groei van kristallen. Daar komt dus ook de karakteristieke kleur vandaan. En die is zeker van betekenis op je lichaam. Waar moet je dan precies aan denken?

 • Een steen met een warme kleur, bijvoorbeeld rood/geel/oranje, kan een stimulerende werking hebben. Je gaat je door het gebruik van deze edelsteen vaak actiever voeler, met als gevolg meer energie.
 • Een steen met een koelere kleur, kan een kalmerende en ontspannende werking hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan groen. Daarnaast heeft paars of blauw een harmoniserende werking.

Daarnaast heeft de dicht- en helderheid van een edelsteen ook invloed op de uitwerking. Heldere stenen werken in op de geest, waardoor je situaties helderder en duidelijker inziet. Doorschijnende stenen horen bij het gevoel, en dichte stenen werken meer in op het lichaam. Ze hebben dan ook een aardende werking.

Maar hoe gebruik je edelstenen in het dagelijks leven?
Edelstenen werken op energetisch niveau, waardoor ze geschikt zijn voor zowel mensen die meer in het hoofd leven (veel dromen en gedachten hebben of van binnen zorgen maken) als mensen die meer stress ervaren en wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Er zit echter wel een voorwaarde voor hulp van een edelsteen; je moet er wel veel mee in contact komen. Het heeft daarom geen nut om maar één keer in de week de steen even aan te raken, je moet het vaak genoeg in je nabije omgeving hebben (aanraken is in dat geval niet eens altijd nodig). 

Dit zijn verschillende mogelijkheden om edelstenen in je dagelijks leven te gebruiken:

 • Bij het mediteren. Edelstenen/kristallen kunnen zorgen voor een krachtigere meditatie. De beste werking is door de edelsteen in één of beide handen vast te houden, of voor je op de grond neer te leggen als dit te zwaar is. De edelsteen die je hiervoor gebruikt is afhankelijk van je doel van meditatie. Het kan zijn ook dat je behoefte per steen veranderd naarmate je meer gaat mediteren.
 • In je broekzak of als sieraad. Met meer contact met edelstenen wordt je lichaam zich meer bewust van de kracht die erin schuilt. Een edelsteen in je broekzak of in je tas met je mee dragen zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag de energie bij je draagt. Geen zin om met edelstenen te zeulen, uit angst dat je ze kwijtraakt? Dan is een sieraad een goede optie! Ze zijn prachtig, en zo zul je de kracht van edelstenen dicht bij je dragen.
 • Op je lichaam en als verzorging. Wanneer je niet zo’n liefhebber van meditatie bent, dan kun je de krachten van edelstenen ook op een andere manier gebruiken. Door een edelsteen op een specifiek lichaamsdeel te leggen (bijv. borst, keel, onderbuik etc.) kun je sneller opgekropte emoties en volle gedachten loslaten. De steen die je hiervoor gebruikt is afhankelijk. Probeer ook eens een edelsteen toe te voegen aan je badwater, en ontspan in je eigen badkuip doordat de krachten vermengd worden met het water.
 • Als woonaccessoire. Is bovenstaande je net iets teveel van het goede? Geen probleem! Edelstenen die je in je huis zet zijn aanwezig, en hebben een positieve energie en sfeer op je huis. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg mooi. Geef ze een speciaal plekje, als echte eyecatcher.


Tot slot nog een overzicht van welke steen het beste bij jou zou kunnen passen of bij welke situatie:

 • Aarden en reinigen – Lavasteen en Rookkwarts.
 • Hyperactiviteit – Aventurijn en Fluoriet.
 • Angsten – Rode jaspis en Tijgeroog.
 • Concentratie – Bergkristal en Vuursteen.
 • Geluk en voorspoed – Jade en Goudtopaas.
 • Hoog sensitiviteit – Aquamarijn en Labradoriet.
 • Stress – Maansteen en (Mos)Agaat.
 • Verlies en rouw – Amethist en Rozenkwarts.


 


Wanted by DaS armbandjes

Al onze armbandjes zijn met liefde met de hand gemaakt. Ze zijn daarom ook elk uniek.
Ze zijn vervaardigd van (elastisch) nylon draad en koord. De metalen onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Wij werken met (half) edelstenen, dit is een natuurproduct en daarom kan de vorm of kleur afwijken. De armbandjes gemaakt van nylon koord zijn te verstellen met een schuifknoop. De armbandjes gemaakt met rocailles (kleine kraaltjes) zijn vervaardigd met Preciosa rocailles, Tjechische glaskralen van hoge kwaliteit.
Leuk om te combineren en zo je eigen stijl te creëren.


Wanted more?

We zien je graag in de winkel , op de Edisonstraat 25 in Eindhoven.
Daar verkopen we buiten onze eigen collectie ook cadeauartikelen, woonaccessoires, hoeden en tassen van  o.a. Madam Stoltz, Doing Goods, Bloomingville, Alpacaloca, Gluggle Jug, The Table Amsterdam, Royal Goedewaagen, Deluxe Homeart,
Old Habits Die Hard, Campomaggi, Boncœrs en Libeco.

We would like to see you in the store, Edisonstraat 25 in Eindhoven.
In addition to our own collection, we also sell gift items, home accessoires, bags and hats from the brands 
 Madam Stoltz, Doing Goods, Bloomingville, Alpacaloca, Gluggle Jug, The Table Amsterdam, Royal Goedewaagen
Old Habits Die Hard, Campomaggi, Boncœrs and Libeco.