Doing Goods Hailey Hibiscus knop

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 2 - 5 Werkdagen

Transformeer je huis met de Hailey Hibiscus Knop, een charmante toevoeging aan de collectie messing knoppen. Deze oversized bloemenknop maakt een gedurfd statement, geschikt niet alleen voor dressoirs en kasten, maar ook als een opvallende deurklink. Met precisie handgemaakt door onze ambachtslieden in India, die de essentie van de hibiscusbloem in duurzaam messing hebben gevangen, creëren zij een stuk dat kunstzinnigheid met functionaliteit vermengt.

De gehele knop, inclusief de bout, is gemaakt van messing, wat een verfijndere en delicatere aanraking biedt dan traditioneel ijzeren beslag. We adviseren om voorzichtig te zijn bij het aandraaien, om het ingewikkelde ontwerp en de structuur te behouden. De bout, met een lengte van 3-5 centimeter, kan op maat worden ingekort om perfect te passen bij verschillende stijlen meubels en deurdiktes.

De Hailey Hibiscus Knop gaat verder dan conventioneel gebruik; het kan ook dienen als een exquise sieradenhanger aan je muur. Voor wandmontage, simpelweg het gat voorbereiden en voorzichtig aandraaien om de knop te bevestigen.

Elke knop in onze collectie is uniek, zoals het handgemaakte items betaamt. Lichte variaties in uiterlijk vieren de individuele schoonheid van elk stuk, waardoor het een unieke schat voor je huis is. Door deze handgemaakte knop te kiezen, verrijk je niet alleen je ruimte, maar ondersteun je ook de lokale gemeenschappen en bekwame handen die deze creatie tot leven brengen.

De Hailey Hibiscus Knop is meer dan een functioneel item: het is een statement van stijl en een knipoog naar duurzaam, door de gemeenschap gedreven vakmanschap. Disclaimer: enkel voor huizen met karakter!

8 x 8 x 9 cm

Wanted more?

We zien je graag in de winkel , op de Edisonstraat 25 in Eindhoven.
Daar verkopen we buiten onze eigen collectie ook cadeauartikelen, woonaccessoires, hoeden en tassen van  o.a. Madam Stoltz, Doing Goods, Bloomingville, Alpacaloca, Gluggle Jug, The Table Amsterdam, Royal Goedewaagen, Deluxe Homeart,
Old Habits Die Hard, Campomaggi, Boncœrs en Libeco.

We would like to see you in the store, Edisonstraat 25 in Eindhoven.
In addition to our own collection, we also sell gift items, home accessoires, bags and hats from the brands 
 Madam Stoltz, Doing Goods, Bloomingville, Alpacaloca, Gluggle Jug, The Table Amsterdam, Royal Goedewaagen
Old Habits Die Hard, Campomaggi, Boncœrs and Libeco.