Old Habits Die Hard hoed The classic Black Pearl

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 2 - 5 Werkdagen

The Classic Black Pearl hoed van Old Habits Die Hard doet zijn naam eer aan. Het model is dan ook tijdloos. Deze Black Pearl is diep zwart van kleur en kan dan ook niet missen in je collectie. Combineer de hoed met een van de losse bandjes om hem jouw eigen look te geven.

The Classic Black Pearl hat from Old Habits Die Hard lives up to its name. The model is therefore timeless. This Black Pearl has a deep black color and can therefore not be missed in your collection. Combine the hat with one of the loose straps to give it your personal look.

Product specificaties


 • Gemaakt in Portugal
 • Versterkte en gestikte rand om zijn vorm te behouden
 • Verstelbaar koord in de hoed voor een perfecte pasvorm
 • De breedte van de rand is 7 cm
 • De hoogte van de hoed is gemeten op 10 cm vanaf de voorkant
 • De hoogte van de hoed is gemeten op 11 cm van de zijkant tot het hoogste punt.


 • Made in Portugal
 • Strengthened and stitched brim to keep its shape
 • Adjustable cord inside the hat for a perfect fit
 • The width of the brim is 7 cm
 • The height of the hat is measured at 10 cm from the front
 • The height of the hat is measured at 11 cm from the side to the highest point.


Stijlvolle hoeden van Old Habits Die Hard

 

De hoeden Old Habits Die Hard zijn inmiddels op hoofd van menig Nederlander te zien. De roots van Old Habits Die Hard zijn te vinden in Amsterdam, waar ze regelmatig schitterende collectiestukken ontwerpen. Voor hen is een hoed niet zomaar een hoed, maar een fashion statement die je op ieder moment kan dragen. Een pronkstuk van je outfit! 

 

Sinds 2015 maken de ontwerpers van dit bedrijf graag creaties waar ze 100% achter staan. Constant zoeken zij naar stoffen, ontwerpen en kleuren die in de mode zijn. Ze zijn geen massaproductie keten die steevast in een seizoen een nieuwe collectie toont, maar nemen daar echt de tijd voor. Wanneer de producten er klaar voor zijn, laten ze die zien op een eigen moment. 

 

Iets waar ze op dit moment erg mee bezig zijn, is het maken van verschillende soorten ‘straps’. Deze bandjes voor om de Old Habits hoeden maken het voor de dragers mogelijk om de stijl van je hoed te veranderen. Zo heb je continu een ander accessoire, en een hoed voor meerdere gelegenheden. 

 

Wat betreft de collectie, hebben ze verschillende lijnen. Zo heb je de klassieke hoeden, waar het bedrijf ooit mee is begonnen. Daarnaast hebben ze een aantal andere modellen die van daaruit voort zijn gekomen, met net weer een andere stijl per hoed. De prijzen verschillen daarin, hoeden die bijvoorbeeld een extra duurzaam materiaal verwerkt hebben verschillen weer met de kosten van de anderen. De kleuren zijn ook erg divers: van klassiek zwart tot scharlaken rood, van zoet pastel tot een stoere panterprint. 

 

Ook qua advies voor de maten zijn de ontwerpers van Old Habits Die Hard erg behulpzaam, zo hebben ze een styleguide hoe je de hoed kan dragen en hoe je dan het beste de omtrek van je hoofd met een meetlint op kan meten. Dat is we; zo handig, omdat een hoed die niet past echt zonde is. 

 

Ben je niet zo’n hoedenmens, maar vindt je de collectie en stijl van Old Habits Die Hard prachtig? Ze hebben ook een ruim aanbod in flat caps en bandanas, ook voor kinderen en mannen. Duurzaam ontworpen, smaak- en stijlvol. Dat is iets om je hoed voor af te nemen! 

 Wanted more?

We zien je graag in de nieuwe winkel , op de Edisonstraat 17 in Eindhoven.
Daar verkopen we buiten onze eigen collectie ook cadeauartikelen, woonaccessoires, hoeden en tassen van  Madam Stoltz, 
Old Habits Die Hard, Campomaggi en Libeco.

We would like to see you in the new store, Edisonstraat 17 in Eindhoven.
In addition to our own collection, we also sell gift items, home accessoires, bags and hats from the brands 
 Madam Stoltz,
Old Habits Die Hard, Campomaggi and Libeco.