Old Habits Die Hard hoed The Iconic Smooth Shadow

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 2 - 5 Werkdagen

De Old Habits Die Hard, The Iconic hoed is een echte must have. Met zijn eigentijdse uitstraling en strakke lijnen is dit model toch wel echt een fashion icon. The Iconic Smooth Shadow, heeft een heeft een lichte zandkleur  en matcht dan ook bij elke outfit, of het nou je klassieke jurk is of je stoere jeans....
Aan de binnenkant zit een verstelbare band zodat je hem precies naar je eigen maat kan verstellen, zodat hij altijd perfect past....
Combineer hem met verschillende bandjes om een eigen look te creëren.

The Old Habits Die Hard, The Iconic hat is a real must have. With its contemporary look and clean lines, this model is truly a fashion icon. The Iconic Smooth Shadow , has a soft sandy color and therefore matches with every outfit, whether it is your classic dress or your cool jeans....
There is an adjustable strap on the inside so you can adjust it exactly to your own size, so that it always fits perfectly. With the different straps you make your hat personal

Product specificatie

 • Gemaakt van 100% wol
 • Gemaakt in Portugal
 • Versterkte, stoffen rand om zijn vorm jarenlang te behouden
 • Verstelbaar koord in de hoed voor een perfecte pasvorm
 • De breedte van de rand is 8,5 cm
 • De hoogte van de hoed is gemeten op 10 cm vanaf de voorkant
 • De hoogte van de hoed is gemeten op 11 cm van de zijkant tot het hoogste punt


 • Made of 100% Wool
 • Made in Portugal
 • Strengthened, clean edge brim to keep its shape for years to come
 • Adjustable cord inside the hat for a perfect fit
 • The width of the brim is 8,5 cm
 • The height of the hat is measured at 10 cm from the front
 • The height of the hat is measured at 11 cm from the side to the highest point


Stijlvolle hoeden van Old Habits Die Hard

 

De hoeden Old Habits Die Hard zijn inmiddels op hoofd van menig Nederlander te zien. De roots van Old Habits Die Hard zijn te vinden in Amsterdam, waar ze regelmatig schitterende collectiestukken ontwerpen. Voor hen is een hoed niet zomaar een hoed, maar een fashion statement die je op ieder moment kan dragen. Een pronkstuk van je outfit! 

 

Sinds 2015 maken de ontwerpers van dit bedrijf graag creaties waar ze 100% achter staan. Constant zoeken zij naar stoffen, ontwerpen en kleuren die in de mode zijn. Ze zijn geen massaproductie keten die steevast in een seizoen een nieuwe collectie toont, maar nemen daar echt de tijd voor. Wanneer de producten er klaar voor zijn, laten ze die zien op een eigen moment. 

 

Iets waar ze op dit moment erg mee bezig zijn, is het maken van verschillende soorten ‘straps’. Deze bandjes voor om de Old Habits hoeden maken het voor de dragers mogelijk om de stijl van je hoed te veranderen. Zo heb je continu een ander accessoire, en een hoed voor meerdere gelegenheden. 

 

Wat betreft de collectie, hebben ze verschillende lijnen. Zo heb je de klassieke hoeden, waar het bedrijf ooit mee is begonnen. Daarnaast hebben ze een aantal andere modellen die van daaruit voort zijn gekomen, met net weer een andere stijl per hoed. De prijzen verschillen daarin, hoeden die bijvoorbeeld een extra duurzaam materiaal verwerkt hebben verschillen weer met de kosten van de anderen. De kleuren zijn ook erg divers: van klassiek zwart tot scharlaken rood, van zoet pastel tot een stoere panterprint. 

 

Ook qua advies voor de maten zijn de ontwerpers van Old Habits Die Hard erg behulpzaam, zo hebben ze een styleguide hoe je de hoed kan dragen en hoe je dan het beste de omtrek van je hoofd met een meetlint op kan meten. Dat is we; zo handig, omdat een hoed die niet past echt zonde is. 

 

Ben je niet zo’n hoedenmens, maar vindt je de collectie en stijl van Old Habits Die Hard prachtig? Ze hebben ook een ruim aanbod in flat caps en bandanas, ook voor kinderen en mannen. Duurzaam ontworpen, smaak- en stijlvol. Dat is iets om je hoed voor af te nemen! 

 Wanted more?

We zien je graag in de nieuwe winkel , op de Edisonstraat 17 in Eindhoven.
Daar verkopen we buiten onze eigen collectie ook cadeauartikelen, woonaccessoires, hoeden en tassen van  Madam Stoltz, 
Old Habits Die Hard, Campomaggi en Libeco.

We would like to see you in the new store, Edisonstraat 17 in Eindhoven.
In addition to our own collection, we also sell gift items, home accessoires, bags and hats from the brands 
 Madam Stoltz,
Old Habits Die Hard, Campomaggi and Libeco.